Božićni Šušur

Božićni Šušur

ispred hotela Jadran

advent jadran

Ukoliko  želite osjetiti pravu čaroliju blagdanskog duha, ne propustite u prosincu posjetiti Šušur- advent ispred hotela Jadran. Ovo je prilika da uronite u sve čari blagdana i stvorite nezaboravne uspomene.

Šušur ove godine kreće sa svojim zabavnim programom od 01.prosinca, a otvaranje je najavljeno s koncertom Giuliana i Diktatora. Imat ćete priliku uživati u glazbenim večerima uz izvođače poput Colonie, Adija Šoše, Magazina, Ivice Iće Sikirića, Grupe Buđenje te mnogih drugih.

Adventske kućice nude bogatu gastro ponudu, dnevne marende, moderne street food specijalite i tradiciona dalmatinska jela isto kao i širok asortiman zimskih koktela i napitaka.

Program će također oduševiti i najmlađe članove vaše obitelji uz bogat animacijski program za djecu koji obećava smijeh, radost i puno veselja uz stručan animacijski tim na dječjem adventu pod nazivom Šušurić.

Šušur će vam donijeti čarobnu atmosferu tijekom cijelog prosinca. Bit će to mjesec ispunjen bogatim glazbenim programom i nevjerojatnom zabavom. Imat ćete priliku uživati u raznolikoj ponudi jela i pića koji odražavaju božićni duh i bogatu kulinarsku tradiciju.

hotel jadran šibenik advent

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Sobe
Adults
Childrens