Image Effect

Restorani & barovi

Mjesto gdje se hrana, piće i gostoljubivost spajaju kako bi stvorili posebne trenutke za sve posjetitelje.

RADNI DANI

Ponedjeljak – Nedjelja

RADNI SATI

09:00 am – 23:00 pm

ponuda

Fine Dining & Coctails

Naše usluge

Širok izbor jela i pića uz profesionalno osoblje.

LA PLAYA VODICE

Beach klub La Playa Vodice je ekskluzivno odredište na prekrasnoj plaži u Vodicama koja se svakog ljeta pretvara u epicentar zabave nudeći razne programe i nevjerojatne dnevne zabave koje ne želite propustiti. Doživite jedinstveni spoj spektakularnog noćnog života i odmora na plaži te uživajte u stvaranju nezaboravnih trenutaka s obitelji i prijateljima.

Uz hotel Imperial

U samoj blizini našeg hotela

Vrhunski glazbeni sadržaji

Cijelo ljeto

RESTORAN PJAT

Ukoliko ste u potrazi za restoranom sa tradicionalnom hranom koja hrani dušu, prestanite tražiti! Restoran Pjat, smješten na prekrasnoj šibenskoj rivi, upravo vam to pruža. Hrana spravljena od najkvalitetnijih sastojaka, ugodan ambijent i profesionalno osoblje učinit će vaše iskustvo nezaboravnim. Uživajte u rapsodiji okusa koje vam Pjat nudi!

Uz hotel Jadran

U samoj blizini našeg hotela

TAVERNA KULA

Taverna Kula u hotelu Jadran, ponosni dio šibenske povijesti od 1961. godine, ponovno postaje središnje mjesto okupljanja Šibenčana. Ovo mjesto je bilo inspiracija mnogim poznatim Šibenčanima koji su stvarali kulturna i glazbena djela koja su ostavila neizbrisiv trag. Očuvana autentična atmosfera i dalmatinski ambijent stvaraju jedinstvenu pozadinu za uživanje u ribljim i mesnim delicijama, a njihova izvrsna selekcija lokalnih vina zasigurno će zadovoljiti svačiji ukus.

Taverna Kula je idealan prostor za organizaciju raznih događanja, poput domjenaka, proslava i svečanih večera. Savršeno je mjesto za stvaranje posebnih trenutaka i nezaboravnih uspomena.

Uz hotel Jadran

U samoj blizini hotela.

TRATTORIA „MAMMA MIA“

Trattoria „Mamma Mia“ smještena je na plaži ispred hotela Imperial, stvarajući idealno iskustvo mediteranske kuhinje s predivnim pogledom na more uz zvukove valova. U ovom šarmantnom okruženju možete uživati u autentičnim jelima dok uživate u zalasku sunca i pogledu na Vodice.

Uz hotel Imperial

U samoj blizini hotela.

CINEMA BAR ŠIBENIK

 Ovaj jedinstveni prostor s opuštenom atmosferom bara, stvara prekrasni mjesto za provesti večer uživajući u glazbi i dobrom društvu.

Hotel Jadran

U neposrednoj blizini hotela.

Lokacija

Na šibenskoj rivi.

IMPERIAL POOL BAR

U srcu našeg hotela smješten je bar koji nudi neodoljivo mjesto za potpuno opuštanje. Položen tik uz bazen, ovaj rajski kutak stvara savršen ambijent za osvježenje tijekom dana. Naši gosti mogu uživati u širokom izboru koktela i laganih zalogaja s prekrasnim pogledom na zalazak i blage zvukove valova.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Sobe
Adults
Childrens